7 Cara bagaimana buat income melalui onpay

KEMUDAHAN internet yang sangat pantas sejak kebelakangan ini telah mewujudkan perniagaan dalam talian menjadi “trend” semulajadi yang sangat fantastik!

Ramai usahawan mula melihat segmen berkenaan sebagai masa depan kepada dunia perniagaan atau lebih dikenali perniagaan online. Buktinya wujud pelbagai jenis platform e-dagang dan perkhidmatan pembayaran yang menyokong segmen bisnes online ini.

Keyakinan orang ramai terhadap bisnes online di Malaysia semakin tinggi apabila wujud pelbagai pelan yang menawarkan internet murah dan pantas. Kesungguhan kerajaan mewujudkan fasiliti 5G terbaik menjelang 2021 juga meningkatkan lagi keyakinan orang ramai khususnya usahawan untuk terus berkecimpung dan mengendalikan urusan perniagaan mereka secara dalam talian @ online.

Menurut pengasas Microsoft, Bill Gates yang pernah berkata, jika perniagaan yang dibuat tidak berada dalam talian @ online, maka secara perlahan-lahan perniagaan tersebut akan berakhir.

Anda kenal tak Bill Gates?
Kata-kata beliau itu jelas menunjukkan perniagaan dalam talian adalah menjadi keutamaan dalam era internet yang serba canggih pada hari ini. Ia terbukti melalui kewujudan banyak gedung-gedung maya yang menjual pelbagai produk dan perkhidmatan secara dalam talian seperti Lazada, Shopee, Alibaba, Zalora, e-Bay, Amazon.com, GoShop dan sebagainya.

Malah, kewujudannya semakin hari semakin gah dan menjadi perhatian ramai pengguna internet terutamanya dalam kalangan mereka yang gemar membeli-belah secara dalam talian khususnya di Malaysia ini.

Di samping nama, gedung-gedung maya yang disebutkan itu turut mencipta jualan menakjubkan dalam tempoh dua tahun kebelakangan ini. Untuk tahun lepas sahaja, media melaporkan yang syarikat Alibaba.com merekodkan jualan sebanyak RM158.37 bilion sempena jualan 11.11 manakala Lazada dan Shopee pula mencatatkan jualan 1 juta unit barangan pada sejam pertama.

Biarpun internet hanya sebagai platform kepada kesemua e-dagang berkenaan namun keberadaannya dalam dunia hari ini boleh disifatkan sebagai platform penting kepada usahawan untuk memacu perniagaan masing-masing khususnya kepada mereka yang mulai bekrja dari rumah sebagai  rutin kerja part time mereka lebih-lebih lagi selepas dilanda musibah pandemik covid-19 ini! Inilah realiti hari ini!

Tidak hairanlah kalau pusat tekstil Hari-Hari yang sebelum ini menjual pakaian secara konvensional melalui cawangan kedainya kini TERPAKSA menukar corak bisnes mereka dengan menyertai bisnes online ini.

Salah satu platform online yang saya suggest kepada anda ialah Onpay Sollution. Perkhidmatan ini sangat bagus bagi emreka yang nak berniaga online menggunakan website sendiri tanpa perlu upah orang lain yang buat

sistem onpay telah menyiapkan banyak modul untuk membantu anda sebagai usahawan membuat jualan secara online dengan mudah. Payment gateway ini membantu memudahkan anda untuk menerima bayaran secara online dari pelanggan secara selamat dan pantas.

jika anda peniaga solo atauppun anda ada agen atau stokis untuk diuruskan, anda boleh gunakan platform onpay kerana ia adalah pilihan terbaik untuk diguanakan oleh usahawan online

bayangkan anda ada agen 1k orang dan hanya satu klik anda boleh melihat sales mereka dan juga aktiviti yang mereka lakukan. Jika anda serisu nak tahu mengenai onpay saya sarankan anda dapatkan panduan Onpay Method supaya anda lebih faham bagaimana nak buat jualan dan mengurus pelanggan anda dengan sistematik

Apa 7 cara yang anda akan belajar melalui onpay method ni?

VIDEO 1 :  PRODUK APA YANG LARIS DI JUAL DI ONPAY!

Dalam video ini akan diterangkan produk apa yang paling laris untuk dijual di onpay! Bukan semua produk boleh jual di ONPAY ye.. Ada sesetengah sahaja yang boleh dijual sangat laris menggunakan sistem onpay! Nak tahu? Tonton video pertama ini!

VIDEO 2 : CARA HASILKAN ECOVER ATAU GAMBAR PRODUK

Nak jual di onpay mestilah kena ada gambar produk, anda akan ditunjukkan macam mana nak buat gambar ecover untuk anda letakkan di onpay. Jangan risau boleh buat sendiri dan PERCUMA sahaja.. tak perlu upah orang bayar mahal melainkan kalau anda ada banyak duit, jangan skip video ini kalau anda nak jimat banyak kos!

VIDEO 3 : PROVEN LANDING PAGE 5 ANGKA

YA, Tak perlu daftar domain atau hosting, guna onpay sahaja untuk set up halaman jualan produk anda. Nak tengok contoh? halaman yang anda lihat sekarang ini 100% saya guna onpay sahaja! Nak belajar? Tonton video 3 ni sampai habis!

Tak perlu bazir duit bayar domain dan hosting bulan2.. mahal dan lagi pening kepala nak set up! Pakai je ONPAY!

VIDEO 4 : STRATEGI MENJUAL GAYA OTAI  

Produk dah masuk dan sedia untuk dijual tapi kena lah ada strategi. Dalam video ini akan tunjukkan apa setting yang terbaik dalam sistem onpay untuk melonjakkan lagi sales anda! Nak buat sales gila-gila kena lah ada strategi. Video 4 ni sangat penting. Jangan skip!

Keadah yang saya tunjukkan ni biasanya otai-otai je yang buat, sekarang tiba masanya giliran anda pula!

VIDEO 5 : TEKNIK UPSALE GAYA ONPAY

Takkan sedut 1 sale sahaja dari seorang pelanggan? Dalam video ini akan ditunjukkan apa step yang anda perlu lakukan untuk sedut lebih dari 2 sale dari seorang pelanggan menggunakan sistem onpay ni..

Ramai yang dah pakai onpay tapi tak reti guna pun fungsi ni.. SERIUS RUGI GILA!

VIDEO 6 :  STRATEGI AGEN AFFILIATE

Dalam video ke 6 ni akan terangkan pula apa strategi yang anda perlu lakukan untuk “MAINTAIN” jualan dengan bantuan AGEN AFFILIATE. Saya sendiri menghasilkan pendapatan tetap setiap bulan dengan bantuan agen-agen affiliate. Lagi ramai agen affiliate anda, lagi tinggi pendapatan yang anda hasilkan setiap bulan!  Video ke 6 ni saya tunjukkan caranya! 

VIDEO 7 :   STRATEGI PROMOSI 

Untuk video ke 7 ni anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh melakukan promosi untuk naikkan jualan anda di Onpay… Jika anda mahir strategi ini, tanpa Ejen affiliate pun anda boleh buat jualan... Namun begitu sebaiknya buat sahaja  serentak.. promosi sendiri serta ajak ejen2 lain juga promosi produk anda di Onpay! 

Jika anda serius nak berniaga menggunakan platform onpay dapatkan segera panduan ini disini supaya cepat bisnes anda boleh terbang lebih tinggi lagi