canva

Cara nak cantikkan status post di media sosial seperti anda seorang profesional designer

Anda selalu lihat posting orang lain macam cun jer kan..? so kali ni saya akan kongsi dengan anda bagaimana nak nampak status media sosial anda nampak lebih profesional seperti designer popular didunia. Nak tak? Kalau nak jom teruskan bacaan.. Salah satu tools yang popular dan paling disukai ramai adalan Canva.com. Ianya boleh diakses secara percuma …

Cara nak cantikkan status post di media sosial seperti anda seorang profesional designer Read More »